Dr. Szentner Kinga

Dr. Szentner Kinga

2012-ben szereztem orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Altalános Orvostudományi Karán, 2018-ban sikeres szakvizsgát tettem. Fő érdeklődési területem a középfül-, nagy nyálmirigyek- és a pajzsmirigy sebészete, valamint a fül-orr-gégészeti infekciók diagnosztikája, kezelése. Rendszeresen végzek fej-nyaki daganat és endoszkópos orrmelléküreg műtéteket is.

2012 óta dolgozom a Bajcsy Zsilinszky Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán, a Kispesti Egészségügyi Intézet felnőtt szakrendelésén, valamint két éven át vállaltam ügyeletet a Bethesda Gyermekkórházban.

2016-tól Fitoterápia szakmai képzésen veszek részt. Míg orvosi szemmel a beteg státusza, általános állapota engedi, a konzervatív kezelést (természetes gyógymód, szükség esetén gyógyszeres terápiával kiegészítve) alkalmazom. Ha a folyamat kezelésre rezisztens, rapid növekedést, progressziót mutat vagy krónikussá alakul, akkor műtéti terápia válhat indokolttá, melynél igyekszem a leggyorsabb, legbiztonságosabb utat mutatni a beteg számára.

Dr. Szentner Kinga, fül-orr-gégész és fej-nyak sebész szakorvos