1996-ban Dr. Juhász Pál tüdőgyógyász főorvos megalapítja a Ju-Med Foglalkozás-egészségügyi Bt.-t. A vállakozásban közreműködik felesége is, Dr. Selmeci Hedvig.

2000-ben a Csemege és Match-csoport cégei (Provera, Hyperimpex, Provera, Profi, Cora) mellett a Ju-Med szolgáltatásait már több, mint 100 cég veszi igénybe, köztük egy távközlési vállalatcsoport, munkaerő kölcsönző cégek, pénzügyi tanácsadó/ügyvédi irodák és egyéb kis- közép vállalkozások.

2002-ben a Társaság új rendelője a Lurdy Házban kerül kialakításra.

2003-ban, az alapító váratlan halála miatt a cég irányítását fia, Dr. Juhász Csaba veszi át. A tevékenységi kör informatikai szolgáltatással bővül.

2007-ben a Társasághoz csatlakozik Dr. Juhász Zsuzsanna, aki szakorvosként megszervezi a Ju-Med fül-orr-gégészeti és allergológiai rendelését. Ezzel egyidejűleg a Ju-Med Rhinolight centrumként megkezdi a szénanáthás betegek fényterápiás kezelését.
A Társaság új elnevezése: Ju-Med Egészségügyi és Informatikai Szolgáltató Bt.

2008-tól a fül-orr-gégészeti és allergológiai ellátást az újonnan kialakított Mézeskalács téri Ju-Med Rendelőben is igénybe vehetik a betegek.

2009-től a beteg adminisztráció nagy részét, illetve az orvos asszisztensi feladatokat Filipszki Zsuzsanna okleveles védőnő látja el. Az asszisztenciában segédkezik Szalka Erzsébet felnőtt és gyermek szakápoló.

2010-től a tulajdonosi szerkezet változása miatt a vállalkozás Ju-Med Egészségcentrum Kft. néven és formában működik tovább, amelynek dr. Juhász Zsuzsanna is ügyvezetője lesz.

2012. májusától a megnövekedett beteglétszám miatt dr. Rovó Zsuzsanna fül-orr-gégész, audiológus szakorvos 2013. májusáig vesz részt az ellátásban.

2012. júniusában a Lurdy rendelő a Házon belül az I. emeleti vásárlói szinten kialakított új, tágasabb helyre költözik.

2013. augusztusában közreműködői szerződés keretében dr. Beke Zsuzsanna fül-orr-gégész, akupunktőr orvos kezdi meg rendelését a Lurdy Házban.

2015. februártól dr. Kótai Zsuzsanna fül-orr-gégész, foniáter szakorvos, júliustól dr. Jósa Valéria fül-orr-gégész, allergológus szakorvos kezdi meg rendelését a Mézeskalács téren.

2018. novemberben a Lurdy rendelő a Dandár utca 25. szám alatti, saját tulajdonú ingatlanba költözik. A vadonatúj Dandár Rendelő nagyobb területen, még korszerűbb és barátságosabb berendezéssel fogadja a régi és új pácienseket.