Dr. Juhász Zsuzsanna

Dr. Juhász Zsuzsanna

Nincs más fegyver a világgal szemben, csak az alázat; nem a hajbókoló és mellverdeső alázat, hanem az a másik, mely nyugodtan és mozdulat nélkül néz farkasszemet a világgal, nem bizonygatja, hogy igaza van, nem mutogatja hisztériásan bűneit és fekélyeit, nem kér jutalmat az alázatért... (Márai)

Olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy 1993-ban Élő János professzor úr mellett kezdhettem a pályámat. Ő és kiváló kolléganőink - az Uzsoki utcai Kórház akkor még 55 ágyas Fül-Orr-Gégészeti-Fej-Nyaksebészeti Osztályán – tanítottak hivatásunk fortélyaira. 1994 és 2006 között három gyermekem, és két szakvizsgám született, ezt követően csatlakoztam a családi vállalkozáshoz. 2007 óta vezetem a Ju-Med fül-orr-gégészeti, allergológiai gyermek és felnőtt járóbeteg szakrendelését és 2010 óta vagyok a Ju-Med Egészségcentrum Kft ügyvezető igazgatója. Az ügyvezetői feladatok ellátása mellett minden hétköznapon szakrendelek is.

Dr. Juhász Zsuzsanna, ügyvezető igazgató, fül-orr-gégész és allergológus szakorvos

Dr. Juhász Csaba

Dr. Juhász CsabaA Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán végeztem.

Aspirantúrám alatt a BME oktatójaként, majd a Karlsruhei és a londoni City Egyetem vendégkutatójaként ténykedtem.
A műszaki tudományból kandidátusi címet, illetve orvosi informatikából PhD fokozatot szereztem.

Szakmai pályám során különböző vezetői tisztségeket töltöttem be távközlési, informatikai és egészségügyi területen működő cégeknél.
Jelenleg a TC&C Kft. és a Ju-Med Egészségcentrum Kft. ügyvezetőjeként, továbbá a MONTEL Informatika Kft. cégvezetőjeként tevékenykedem.

Minőségmániás vagyok, és a népi bölcselet ellenére a jónál jobbat, azaz tökéleteset akarok. Hiszem, hogy a kiemelkedő alkotás titka, ha annak minden apró részletében tetten érhető a minőség.

Dr. Juhász Csaba, ügyvezető igazgató

Dr. Kótai Zsuzsanna

Dr. Kótai Zsuzsanna

Orvosi tanulmányaimat a Budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Fül-orr-gége gyógyászatból szakvizsgáztam, és 38 éven át dolgoztam az Uzsoki utcai Kórház Fül-orr-gége és Fej-nyaksebészeti Osztályán, ahonnan osztályvezető főorvosként mentem nyugdíjba. Az osztály elsősorban a fej-nyaki daganatos betegek gyógyítására, műtéti megoldásaira és plasztikai helyreállító műtéteire specializálódott. Az évtizedek alatt több ezer beteg kapta itt vissza egészségét, akik azóta is rendszeres gondozás alatt állnak.

10 éve foniátriai szakvizsgát tettem, és azóta jelentős forgalmú Foniátriai Szakrendelést vezettem a Kórház Ambulanciáján.

Nyugdíjasként az egészséges hangért folytatom foniátriai rendelésemet. Műszeres vizsgálatokkal, hangterápiával, hanggyakorlatokkal adom vissza a rekedt embereknek a szépen csengő, tiszta beszéd lehetőségét.

Dr. Kótai Zsuzsanna főorvos, fül-orr-gégész és foniáter szakorvos

Dr. Czifra Rita

Dr. Czifra Rita

Az egyetlen állandó a változás maga. (Hérakleitosz)

Orvosi diplomámat 2004-ben a SOTE-n szereztem.
2005-től - 12 éven keresztül - a Budai Irgalmasrendi Kórház fül-orr-gégészeti osztályán gyarapítottam szaktudásomat kiváló kollégáim mellett.
2010-ben tettem le a fül-orr-gégegyógyászat-, 2016-ban az audiológia szakvizsgámat.
2013-2015 között a Pécsi Tudományegyetemen Hagyományos Kínai Orvoslást, akupunktúrát hallgattam. 

Két óvodás korú kisgyermek édesanyjaként napi rutint szereztem a kisgyermekkori fül-orr-gégészeti kórképek kezelésében is.

Érdeklődésem kitér a halláscsökkenésekre, fülzúgásra, orrlégzési zavarokra. Szemléletem holisztikus, az egész embert kezelem, nem csak az egyes tüneteket. Mozgásszervi fájdalmakat, fejfájást, allergiás náthát, idült felső légúti betegségeket kezelek akupunktúra segítségével.

Dr. Czifra Rita, fül-orr-gégész és audiológus szakorvos, a hagyományos kínai orvoslás doktora

Dr. Lombos Lívia

Dr. Lombos Lívia

Diplomámat a Debreceni Egyetem általános orvos szakán szereztem.

Pályámat a Péterfy Sándor Utcai Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán kezdtem, 2021 júniusa óta az Uzsoki Utcai Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályán tevékenykedem.

Szakvizsgámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem meg kiválóan megfelelt eredménnyel.

Érdeklődési körömbe főként a garat, gége és a nyálmirigyek betegségei és ezeknek sebészete tartoznak, bőrtumorok plasztikai sebészi megoldásai, illetve az orrsövény különböző deformitásainak korrekciója.

Tudásom gyarapítása érdekében gyakran veszek részt nemzetközileg is elismert tanfolyamokon, kongresszusokon.

A szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni. Rendkívül szeretem az állatokat; két kutyám is van, akikkel gyakran járok a szabadba.

Dr. Lombos Lívia, fül-orr-gégész szakorvos