Kedves Betegeink!

Egészségcentrumunk 2022. augusztus 15-21 között zárva tart. Betegek előjegyzése a következő hétre a központi telefonszámon lehetséges ezen idő alatt is 9-17 óra között.

Kevés magyar nyelvű forrás áll rendelkezésre a laikusok számára arról, hogy miben különböznek a nap mint nap emlegetett koronavírus elleni oltóanyagok.

E hiány pótlására készítettük el az alábbi összefoglaló infografikát a Magyarországon már engedélyezett négy, illetve a jóváhagyásra váró ötödik vakcina legfontosabb tulajdonságairól.

COVID vakcinák

Koronavírus

Tisztelt Betegeink és Látogatók!

 

Annak érdekében, hogy a koronavírus járvány továbbra is lecsengőben maradjon, folyamatos felület-, és kézfertőtlenítést végzünk a rendelő-, és váró helyiségekben, és tisztelettel kérjük a hozzánk érkező pácienseket az alábbiak betartására:

  • Pontosan, az egyeztetett időpontnál 2-3 perccel előbb jöjjön! Ha ennél korábban érkezik, akkor jó idő esetén kint az utcán, az autóban vagy a bejárat előtt várakozzon! Késés esetén az ellátást nem tudjuk garantálni.
  • Felnőtt betegünk egyedül jöjjön be az épületbe. Egy vizsgálandó gyermeket egy felnőtt kísérjen, a többi, egészséges családtag épületen kívül várakozzon!
  • Csak az előre bejelentett betegeket tudjuk megvizsgálni annak érdekében, hogy elkerüljük a váróban a torlódást.
  • A rendelő épületébe maszkban lépjenek be, a váróban kézfertőtlenítés történik.
  • A tárgyak közös használatát – lehetőség szerint - kerüljük, ezért a játékokat és a folyóiratokat eltettük a váróból.

 

Felelős együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Jó egészséget kívánunk, és sok türelmet kérünk mindenkitől az elkövetkező időszakban, vigyázzanak magukra és szeretteikre!

 

A Ju-Med Egészségcentrum dolgozói nevében:

dr. Juhász Zsuzsanna